İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Uzman İsimlerin Bitcoin Tahminleri

Uzman isimler Bitcoin’in (BTC) 2022, 2025, 2030 fiyat beklentilerini açıkladı.

Coin Türk – Coin-Türk haber sitesinin 33 Finder’ın 33 fintech uzman isminin Bitcoin için 2022, 2025 ve 2030 tahminlerini içeren haberi şöyle;

Haberde, finder.com‘un en son Bitcoin Fiyat Tahminleri Raporuna göre, 33 fintech uzmanından oluşan panelde 2022’deki zirvenin 93.717 dolara ulaşacağını tahmin ettiği belitiliyor. Coin-Turk.com’a göre; umanlar, ayrıca Bitcoin‘in (BTC) 2022 yılını 76.360 dolar ile kapatacağını da belirtiyormuş.

Ayrıca, sitede; Coteries Corporation’ın kurucusu David Klinger de, panel tahminlerine uygun bir fiyat beklentisi içerisinde olduğunu belirttiği ve Klinger’in, BTC’nin 2022’de 100.000 dolarda zirve yapmasını ve yılı 70.000 dolar ile kapatacağını söylediği yazılıyor.

Unutmadan, biz dahil hiçbir site, hiç bir uzman size neye ve nasıl yatırım yapacağınızı söyleyemez. Yatırım risktir, hele hele kripto yatırımı yüksek risklidir. Kendi değerlendirmelerinizle yatırım kararlarınızı veriniz.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sitemizin sayfa altlarında yazan uyarıyı tekrarlamakta fayda görüyoruz.

Risk Açıklaması: Kripto paralarla ve/veya finansal araçlarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleyici kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir. Kripto paralar veya diğer finansal araçlar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz. Bitcoingazetesi.com sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler ve kripto para fiyatları üçüncü taraf veri sağlayıcıları tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Bitcoingazetesi.com veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.


Bu yazı,

2 views
Mission News Theme by Compete Themes.