İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Escrowed Illuvium (SILV) Hack Tehlikesiyle Karşı Karşıya

Hack Tehlikesiyle karşı karşıya olan Escrowed Illuvium (SILV) %98 düşüş yaşadı saldırganın para çekmesini önlemek için Uniswap havuzundaki tüm fonları boşaltıldı.

Kripto Koin – KriptoKoin.com haberine göre: Stake platformunda bir kusurun keşfedilmesinin ardından, Blockchain oyun devi Illuvium, bir saldırganın para çekmesini önlemek için Uniswap havuzundaki tüm fonları boşalttı. Bunun üzerine Uniswap havuzunda Ethereum ile işlem gören altcoin Escrowed Illuvium (SILV) fiyatı yüzde 99 düştü. DeFi ve play-to-earn projelerinde sıklıkla karşılaşılan hack olaylarının ardından ekip saldırganın para çekmesini önlemek için Uniswap havuzundaki tüm fonları boşalttı. SILv ekibi geçtiğimiz gün attığı bir bir tweet’te, başlangıçta bir güvenlik açığı keşfettiklerini, “hiçbir fonun tehlikeye atılmadığını” ve para basma sözleşmelerinin (mint) geçici olarak duraklatıldığını söylemişti. Kasım ayından bu yana dikkat çeken bir işlemin gerçekleştiği görülürken, bu işlemlere göre bazı adresler, düzenli olarak Illuvium’un yönetim tokenı ILV’yi yatırarak ardından daha büyük miktarda token çekti.

SILV fiyatı 4 Ocak 14:00’de başlayan havuz boşaltma işlemleri sonrası 500 dolardan 5 dolara indi.  Projenin resmi Discord sunucusundaki bir mesaja göre, kurucu ortak Aaron Warwick: “Bir güvenlik açığını durdurmak için, SILV havuzunu kurtarma adımını atmak zorunda kaldıklarını ayrıca aşırı bir koşulda başvurulabilecek backstop multitaskinglerinin olduğunu” söyledi.


Bu yazı,

6 views
Mission News Theme by Compete Themes.