İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Van de Poppe Bitcoin Kritik Seviyelerin Altında

Michael van de Poppe, Bitcoin’de kritik fiyat seviyelerine dikkat çekti. Poppe Bitcoin’in kritik seviyelerin altında işlem gördüğünü, güncel durumda kısa vadede yüksek oranlı artışlar beklemediğini söyledi.

CoinTürk – Bitcoin’in yerlerde süründüğü, 32 bin dolarları gördüğü 24 Ocak’tan buyana 3 Şubat’ta ve 22 Şubat’ta (bugün) 36 bin dolar seviyeleriyle ikili dip yaptığı şu günlerde, CoinTürk’ün haberinde; analist Michael van de Poppe twitter’dan yaptığı açıklamalarda; kritik seviyelerin kaybedildiğini, kısa vadede yüksek artışlar beklemediğini belirttiği yazıldı.

Ancak analist, Bitcoin adına kısa vadede 39.400-39.500 dolar fiyat bandının oldukça önemli olduğunu ve bu fiyat bandının aşılması ile birlikte BTC‘nin 46.000 doları test edebilecek yeni bir fiyat hareketi kaydedilebileceğini savundu.

Haberde; Bitcoin’in 39.500 dolar fiyat seviyelerini aşamaması durumunda yeniden bir satış baskısı ile karşılaşılabileceğini iddia eden analist, olası bir geri çekilmede 36.000-37.300 dolar fiyat bandının bir destek seviyesi olarak çalışabileceğini öne sürdü. Ayrıca van de Poppe, BTC’nin kritik direnç seviyelerinin altında işlem görmesi dolayısıyla da kısa vadede büyük bir yükseliş dalgası beklemediğinin de altını çizdi.


Bu yazı,

2 views
Mission News Theme by Compete Themes.